Ήξερες πώς .. - χρήσιμα tips για το site!

αστεία,αστείες ατάκες,αστείες φράσεις,αστεία status,αστείες εικόνες,αστεία video,ανέκδοτα,ατάκες sitelogo
Για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο site, δεν είναι απαραίτητο να δηλώσεις e-mai. Όμως, αν δεν δηλώσεις κάποιο e-mail σου, τότε δε θα έχεις δυνατότητα ανάκτησης του λογαριασμού σας σε περίπτωση που ξεχάσεις τον κωδικό σου.

 

Αν κάποιο post το βρίσκεις ανάρμοστο, κακοηθές, μή πρέπον, μπορείς να του δώσεις αρνητική ψήφο. Αν κάποιο post μαζέψει πολλές αρνητικές ψήφους, αυτόματα γίνεται μή ορατό στη ροή των post.

 

Θέλω να ...

Δεν χρείαζεται να έχεις λογαριασμό στο site για να ποστάρεις τα δικά σου post!

 

Καθώς σκρολάρεις προς τα κάτω, θα εμφανίζονται συνεχώς παλαιότερα post. Αν επιθυμείς τα post να είναι οργανωμένα σε σελίδες, επέλεξε την 3ή ή 4ή επιλογή στο μενού που έχει το κουμπί Επιλογές εμφάνισης.

 

Υπάρχουνε 2 mode πλοήγησης στον ροή των post. Η προτεινόμενη (που ανατίθεται αυτόματα) εμφανίζει τα post σε πολλαπλές στήλες, ανάλογα με το πλάτος της οθόνης σου. Και η κλασσική, στην οποία όλα τα post εμφανίζονται σε μία στήλη. Την μορφή εμφάνισης μπορείς να την καθορίσεις πατώντας στο κουμπί Επιλογές εμφάνισης που υπάρχει στην αρχική εικόνα (όχι σε mobile συσκευές με πολύ μικρό πλάτος οθόνης).

 

Αν θές να δημιουργήσεις κάποιο post το οποίο να μήν είναι εμφανές στο site, μπορείς να επιλέξεις Όχι στην επιλογή "Το Post είναι δημόσιο". Θυμήσου όμως να σώσεις τον σύνδεσμο του post, για να μπορείς να το στείλεις στους φίλους σου!

 

Τα Coolpost είναι ένας πιο ελκυστικός αισθητικα τρόπος να στείλεις ένα post σε φίλους σου. Πατώντας το σχετικό κουμπί κάτω από το post, ανοίγει μια φόρμα όπου επιλέγεις την εικόνα φόντου, το χρώμα της γραμματοσειράς του κειμένου και κατόπιν πατώντας Μετάβαση, μεταφέρεσαι στην σελίδα που θα δουν οι φίλοι σου όταν τους στείλεις το link αυτό! Για παράδειγμα, δες ένα Coolpost εδώ.

 

Δημιουργώντας προφίλ στο site, μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου avatar, αλλά και παίρνοντας likes στα post σου, να ανέβεις στην σκάλα των πιο δημοφιλών χρηστών! Κάνε εγγραφή ή είσοδο με τον λογαριασμό Facebook σου τώρα!

 

Για να ποστάρεις post με εικόνα, δεν χρειάζεται να αποθηκεύσεις το αρχείο εικόνας στον υπολογιστή σου και μετά να την ανεβάσεις στο site. Μπορείς να συμπληρώσεις το link στην εικόνα (π.χ. http://www.example.com/image.jpg) και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα! Για δική σου ευκολία, μπορείς να δοκιμάσεις αρχικά να συμπληρώσεις το link στη σελίδα που είδες την εικόνα, και εμεις θα δοκιμάσουμε να βρούμε την εικόνα (θα πρέπει όμως η εικόνα να αποτελεί το κύριως θέμα της σελίδας που την είδες). Αν θές να μοιραστείς εικόνα που είδες στο Facebook, θα χρειαστει να συμπληρώσεις το link που εμφανίζεται στο browser σου, π.χ.: https://www.facebook.com/brokologr/photos/pb.530333900454347.-2207520000.1455118364./642238579263878/?type=3&theater.

 

Μπορείς να ποστάρεις video από το Youtube, συμπληρώνοντας στο κείμενο του post τον τίτλο και κείμενο του video στο Youtube. Για να το κάνεις, συμπλήρωσε το link στο video στη φόρμα post με video, και πάτα το σχετικό κουμπί που θα εμφανιστεί κάτω από το πεδίο!