Πληροφορίες Post

Δικαιούχοι επιδόματος θέρμανσης 2015 όσοι διαθέτουν:
-Αίμα απο 2 παρθενες γεννημένες πανσέληνο
-Ουρά απο κολοβή οχιά
-Φωτο άβαφης πατρινιας

@StefanosNtampos

 

Πληροφορίες:  
Ανέβηκε από:
Ημερομηνία:
Κατηγορία: Χωρίς κατηγορία
Είναι δημόσιο post: Ναι
αστεία,αστείες ατάκες,αστείες φράσεις,αστεία status,αστείες εικόνες,αστεία video,ανέκδοτα,ατάκες
Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!

  


  

  Δοκιμάστε τώρα τη νέα λειτουργία δημιουργίας Cool posts και στείλτε τα στους φίλους σας!
Λέξεις που υπάρχουνε σε άλλα post:

 
     φωτο     οσοι     ουρα     stefanosntampos     αιμα     θέρμανσης     παρθενες     διαθέτουν     οχιά  

Θέλω να ...

Άλλα post στην κατηγορία αυτή:

Η χρησιμότητα της θερμογραφικής κάμερας

Θερμογραφία είναι ένας εξειδικευμένος τρόπος θερμικής απεικόνισης, ο οποίος βασίζεται στην υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπουν τα σώματα όταν θερμαίνονται. Με τη θερμογραφία απεικονίζονται με διαφορετικά χρώματα οι θερμοκρασιακές διαφορές στα διάφορα σημεία ενός αντικειμένου. Το χρώμα αλλάζει ανάλογα με το ύψος της θερμοκρασίας και μας επιτρέπει να ανιχνεύσουμε τη θερμοκρασία ενός σώματος από μακριά. Συγκεκριμένα, οι υψηλές θερμοκρασίες τείνουν προς το κόκκινο, ενώ οι χαμηλές προς το μπλε.

Το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για αυτό το είδος θερμικής απεικόνισης είναι η θερμογραφική κάμερα, η οποία έχει μεγάλη χρησιμότητα και πολλές εφαρμογές. Μάλιστα, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας οι θερμογραφικές κάμερες έχουν γίνει περισσότερο ακριβείς, με ολοένα βελτιούμενα χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο ταυτόχρονα να αυξάνονται οι τιμές τους, αλλά αντίθετα να μειώνονται. Έτσι, πλέον είναι εφικτό για κάθε επαγγελματία του χώρου να κατέχει μια θερμογραφική κάμερα και να βοηθάει έτσι τους πελάτες του, οι οποίοι μόνο να επωφεληθούν έχουν από αυτή τη μέθοδο.

Καταρχάς η θερμογραφική κάμερα μπορεί να συμβάλλει στο έργο του ενεργειακού επιθεωρητή. Μέσω αυτής εντοπίζονται προβληματικά σημεία στη μόνωση του ακινήτου, κουφώματα και πόρτες που δεν εφαρμόζουν καλά, ρωγμές και υγρασίες. Αν ο επιθεωρητής εντοπίσει κάποιο τέτοιο πρόβλημα, δεν χορηγεί το πιστοποιητικό ενεργειακής κατάστασης και συστήνει την επισκευή του, τη μόνωση της ταράτσας, τη στεγανοποίηση, τη θερμομόνωση κλπ. Οι περισσότερες εταιρείες μονώσεων διαθέτουν θερμογραφική κάμερα, για να διαπιστώσουν τα σημεία στα οποία είναι απαραίτητη η μόνωση, να προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις στους πελάτες τους και να τους δείξουν την πρόοδο μετά τις μονωτικές εργασίες. Ειδικά στην περίπτωση της αναγκαιότητας της μόνωσης ταράτσας η θερμογραφική κάμερα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα παραστατική, καθώς μπορεί να δείξει στους ενοίκους του ακινήτου πώς το δώμα ακριβώς κάτω από την ταράτσα (ρετιρέ) επηρεάζεται καθοριστικά από την ελλιπή μόνωση. Είναι μάλιστα αποδεδειγμένο πως οι περισσότεροι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε κάποια μονωτική εργασία μόνο αφού δουν τα αποτελέσματα της θερμικής απεικόνισης και καταλάβουν το μέγεθος του προβλήματος. Με τον τρόπο αυτό προστατεύεται το περιβάλλον, αφού μέσω της μόνωσης δεν δαπανάται άδικα ενέργεια, και προωθείται η πράσινη τεχνολογία.

Η θερμογραφική κάμερα χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία, όπου απεικονίζει τις αλλαγές στη θερμοκρασία των μηχανημάτων εν ώρα φυσιολογικής λειτουργίας. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται παρατήρηση των μερών που τυχόν υπερθερμαίνονται και μπορεί έτσι να προβλεφθεί μια μελλοντική βλάβη αλλά και το ακριβές της σημείο.

Αντίστοιχα ερευνάται το θερμικό αποτύπωμα και στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Η απεικόνιση της υπερθέρμανσης σε αυτό το σύστημα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αυτή μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε δυσλειτουργία ή βλάβη αλλά ακόμα και σε φωτιά. Με τη θερμική απεικόνιση όμως ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να προληφθεί. Ομοίως, βλάβες και δυσλειτουργίες σε φωτοβολταϊκά πάνελ εντοπίζονται εγκαίρως με τη θερμογραφία.

Η θερμογραφική κάμερα χρησιμεύει και στην ανίχνευση βλαβών στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Απεικονίζει τις αυξομειώσεις στην κεντρική στήλη και τα σώματα των καλοριφέρ, έτσι ώστε να εντοπιστεί έγκαιρα οποιαδήποτε διαρροή. Έτσι, όποια ζημιά προκληθεί θα είναι πολύ μικρότερου εύρους, με αποτέλεσμα η αποκατάστασή της να απαιτεί πολύ λιγότερα έξοδα και κόπο καθώς και λιγότερο παρεμβατικές μεθόδους.

Πηγή: http://www.monoiso.gr/

 

  
Ο Browser σας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή.

Επειδή προερχόμαστε από αστερια(πλανήτες) ξεχνώ να βρω την φυσικό χημική ένωση εξίσωσης από που προέρχονται τα αστέρια.
Παρακαλώ θέλω helppppp!!!!!!