αστεία,αστείες ατάκες,αστείες φράσεις,αστεία status,αστείες εικόνες,αστεία video,ανέκδοτα,ατάκες sitelogo
  Σας αρέσει το προφίλ αυτό;
Μοιραστείτε το!

Λέει η πεθερά μου ‘’πόσο έξυπνος είναι ο εγγονός μου, αλλά βέβαια έμοιασε στον μπαμπά του’’, ‘’πόσο κούκλα είναι η εγγονή μου, ίδια ο πατέρας της’’, ναι ναι της λέω, όντως τα παιδιά μου έχουν πάρει όλες τις χάρες του κουμπάρου μας του Κώστα.

#πεθερικα

@MarinaTs72

 

  

Τι ζώδιο είσαι λέω στον άλλον, ταύρος μου λέει, μα αφού έχεις γενέθλια τον Αύγουστο του λέω είσαι λιοντάρι, ε καλά μου λεει θυμόμουν ένα μεγάλο ζώο

@astrogirl34

 

  

Θέλω να ...

Ήρθα πρώτη στο εστιατόριο για κράτηση 10 ατόμων και κάθομαι σαν τον Γιανγκο Δράκο στο τελευταίο επεισόδιο της Λαμψης, που μιλάει σε φαντάσματα και κάνει προπόσεις μόνος του.

@PouNaStaLeo

 

  

Κόρνες χαμός κάτω από το σπίτι, βγαίνω μπαλκόνι "να ζήσετε φίλε μου" του λέω, ρε αστοδιαλο και συ μου λέει, ξέρεις ποιος μαλάκας είναι αυτός που πάρκαρε μπροστά στην πιλοτή και δεν μπορώ να βγω?

@dimm_2000

 

  

Είναι το αφεντικό μου Ταϊλάνδη κ ενώ τον ενημερώνω για τα τεκταινόμενα στο μαγαζί, μου γράφει "Έτσι για να ζηλεύεις " και μου στέλνει φωτογραφία από έναν ελέφαντα,μέσα στο δάσος.

"Παχύνατε" του απάντησα κ πολύ καλά έκανα.

@suri80sam

 

  

-Να κάνω αυγοφετες;
-Μπλιαξ, τι είναι αυτό, ΌΧΙ
-Μήπως να κάνω γαλλικές φρυγανιές;
-ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΟΝΑ, Θέλουμε δεν έχουμε ξαναφαει
Συμπέρασμα :Τα πάντα είναι θέμα μάρκετινγκ και πλασάρισματος

@velze_voula

 

  

Πήγαμε να μπούμε σε κλειστό χώρο εστίασης 3 άτομα, κάνατε τα εμβόλια μας ρωτάει ο υπεύθυνος, εγώ έκανα Αστραζένεκα του λέω, εγώ έκανα μοντέρνα λέει ο δεύτερος, εγώ παίρνω βιαγκρα που είναι της Pfizer λέει ο τρίτος.

@dimm_2000

 

  

Να βρειτε έναν γκόμενο σαν τον αδερφό μου που τσακώνεται με την κοπέλα του και τον ρωτάω τι έγινε και λέει «δε ξέρω αλλά εγώ φταίω» από μόνος του .. ????

@LoukoumadesM

 

  

Το αφεντικό μου δεν εννοεί να καταλάβει πως το ότι δεν έχω παιδιά και οικογένεια δεν σημαίνει πως δεν έχω και προσωπική ζωή. Οχι πως έχω δηλαδή, αλλά αυτός δεν το ξέρει.

@sampoutsatsara

 

  

παιδιά σας έχω πει ποτέ για την φορά που μπήκε μία γκόμενα στο ασανσερ που ήμουν μόνος μου κ λέει θα φάμε τίποτα κ της απάντησα δεν πολυπεινάω κ μίλαγε στο μπλουτουθ? το σκέφτομαι αρκετές φορές αργά το βράδυ

@figios

 

  

Εξαφανίζεται ο άλλος ένα μήνα και ξαφνικά σου στέλνει μήνυμα: δεν σε έχω γράψει μωρό μου, απλώς είχα δουλειές. Ναι μωράκι μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου, ούτε εγώ σε έχω γράψει, απλώς από τότε έχω πάει με τρεις ❤

@el__el__ant