αστεία,αστείες ατάκες,αστείες φράσεις,αστεία status,αστείες εικόνες,αστεία video,ανέκδοτα,ατάκες sitelogo
  Σας αρέσει το προφίλ αυτό;
Μοιραστείτε το!

Έχει πάει ένας φίλος μου στις Μαλδίβες και όπως κολυμπούσε, βλέπει κάτι μικρά καρχαριάκια. Ω να σου γαμησω λέει. Του φωνάζει ένας ντόπιος μη φοβάσαι, μπέιμπις σάρκς. Τι μπέιμπις σάρκς ρε παπάρα του λέει και η μάνα τους που είναι; ????????

@akispanagiot

 

  

Θέλω να ...

Ο Browser σας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή.

- Θα κλείσουν όλες οι κεντρικές αρτηρίες αύριο .
- Απεργία;
- Παστίτσιο.

@redialpls

 

  
Ο Browser σας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή.

Όσο απομακρύνεσαι τόσο καλύτερα παρατηρείς...

@George_wave_

 

  

Ρώτησα πριν χρόνια έναν ναυτικό 45 χρονών "Τι είναι αυτό που σου λείπει περισσότερο όταν είσαι στην θάλασσα γερο;"," Της θειάς σου" μου απάντησε και έφυγε οργισμένος.Χρόνια με βασάνιζε η απάντηση του μέχρι πριν λίγες μέρες που έμαθα πως τα είχε με την θεία μου

@ApoLLoN_I

 

  

Καλά Χριστούγεννα μου λέει ο άντρας μου, γιορτάζω κιόλας του λέω, να με χαίρεσαι. Πάλι καλά που μου το θύμησες μου λέει να πάρω κ την ξαδέρφη μου που γιορτάζει. Κι εγώ αυτουνού τώρα του ετοιμάζω κόρη.

#xmas

@ChrysaKogiou

 

  

Μου λέει η πεθερά μου στην αλλαγή του χρόνου να ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού για να βγάλουμε έξω ό,τι μας ενοχλεί & μας φέρνει αρνητική ενέργεια. Είσαι σίγουρη γι'αυτό της λέω, γιατί σε βλέπω να κοιμάσαι στο πεζοδρόμιο

#πεθερικα

@nikos7gio

 

  

Έταξες 50€ σε αυτόν που θα τύχει το φλουρί, δώστα σε μένα μου λέει η μικρή, στο σπίτι έπεσε της λέω όχι σε σένα, είμαι η μοναδική κληρονόμος, σαν να έπεσε σε μένα είναι μου λέει, ωραία μπήκε το '21.

@Dimm1000

 

  

Πέτυχα στο σουπερμάρκετ μια δασκάλα που είχα στο δημοτικό και ζήτησε να δω ημερομηνία λήξης σε ένα προϊόν γιατί δεν έβλεπε καλά. ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΒΛΕΠΕΣ.

@sofia_emn

 

  

Ντύνομαι μου λέει η μικρή και θα πάω να πω στο νονό τα κάλαντα, απαγορεύεται κορίτσι μου της λέω, τότε να μου δώσεις εσύ τα 50€ που θα μου έδινε μου λέει, το κόκκινο μπουφάν να βάλεις που σου πάει πολύ.

#xmas

@Dimm1000

 

  

Ήρθε ο γιος της γειτόνισσας να πει τα κάλαντα, είσαι κόβιντ free τον ρωτάω, κατεβάζει τη μάσκα, όχι μου λέει, ο Γιωργάκης είμαι από τον τρίτο.

#xmas

@Dimm1000

 

  

Εντωμεταξυ τα καλυτερα εμβολια ηταν εκεινα στο στρατο. Σε κανανε δυο και μετα ετρωγες και την τυροπιτα που σε επεφτε στις λασπες. Μαζι με τις λασπες.

@Lampatzampa