αστεία,αστείες ατάκες,αστείες φράσεις,αστεία status,αστείες εικόνες,αστεία video,ανέκδοτα,ατάκες sitelogo
  Σας αρέσει το προφίλ αυτό;
Μοιραστείτε το!

κερνούσε γλυκά ένας πελάτης σήμερα, τί γιορτάζετε λέω, την αποφοίτησή του γιου μου λέει, τέλεια λέω, τι τελείωσε, το νηπιαγωγείο μου λέει, μακάρι υιοθεσία από άλλη οικογένεια του λέω

@figios

 

  

Φίλε αν έχεις πονοκέφαλο να ξέρεις εγώ σε μάτιασα μου λέει ο άλλος, τόσο όμορφος είμαι ρε τον ρωτάω, όχι αλλά θαύμασα που έφαγες μαζί με το πιτογυρο μισή χαρτοπετσέτα και δεν πήρες χαμπάρι μου λέει, ρε αστοδιαλο.

@dimm_2000

 

  

Θέλω να ...

Ο άλλος λέει ότι έχει υπάρξει τρίτο άτομο σε σχέση και είναι πολύ οδυνηρό, άστο φίλε, εγώ έχω υπάρξει τρίτο άτομο μέσα σε Σμαρτ, εκεί να δεις πόνο μόλις φτάσαμε και κατέβηκα από τον κουβά.

@dimm_2000

 

  

Έγραφε βιολογία η μικρή, πως έγραψες, έκανες υπερήφανο τον Δαρβίνο την ρωτάω, ααααα καλαααα, τι Δαρβίνο ρε μπαμπά, κύριο Κώστα λένε τον καθηγητή μου, μου λεει.

@dimm_2000

 

  

Γυναίκα μόλις φτάνει στην παραλία:
Αντηλιακό πήρα
Πετσέτες πήρα
Βιβλίο πήρα
Ενυδατική κρέμα πήρα
Καπέλο πήρα
Γυαλιά ηλίου πήρα

Άντρας μόλις φτάνει στην παραλία:
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΓΙΟ.

#paralia

@dimm_2000

 

  

Καθόμαστε κ τρώμε στη καντίνα κτυπά το τηλέφωνο ενός στο δίπλα τραπέζι
Το βάζει σε ανοικτή ακρόαση
Καλησπέρα από την Πειραιώς για το δάνειο
Εγώ έχω δάνειο στην Αγροτική τους λέει
Ξέρετε έχουμε εξαγοράσει την Αγροτική τράπεζα
Συγνώμη παιδια κακή αγορά κάνατε τους λέει κ το κλείνει

@baxebanis

 

  

Η άλλη τον χωρίζει αυτή τη στιγμή μέσα στο μάρκετ, στον διάδρομο με τα χλωροκαθαριστικά, του λέει ότι δεν πάει άλλο. Έχω διαβάσει όλα τα μπουκάλια με τις χλωρινες δίπλα τους, έχω αγωνία

@Tsouska1

 

  

Μην κρίνουμε αβίαστα τον άλλον από την εξωτερική εμφάνιση και μόνο, παιδιά. Εγώ, ας πούμε, μπορεί να φαίνομαι λίγο μπούλης και φλώρος, αλλά είμαι κιόλας.

@Theo90950852

 

  

Ακου κοπελα μου, γνωριζω καλυτερα απο σενα το σωμα μου, οταν εγω λεω οτι φοραω small, φοραω small, αρα δωσε μου το. Οριστε, ειδες; Δεν μου μπαινει

@kiria_kouli

 

  

Θα ξεχάσω εγώ που είχα πάει σε ένα γκόμενο να περάσουμε όλη μέρα μαζί και εκεί που καθάριζα την τρωγλη του ανοίγει η πόρτα και σκάει η κοπέλα του και ρωτάει ποια είσαι εσύ και της είπα "από συνεργείο καθαρισμού κυρία, τελειώνω"

@athaneziak

 

  

Η κόρη είδε όνειρο πως πετούσε πάνω από το σχολείο και της έδωσαν αποβολή, γιατί σου έδωσαν αποβολή την ρωτάω, μας θέλουν προσγειωμένους απαντάει.

@pagourou